Onze Diensten

 

Onze 3 Troeven zijn:

 

 


360° Virtual Tours / Fotografie

***360° Dronefotografie

Met 360° Dronefotografie gaan we letterlijk en figuurlijk een stapje hoger. We maken hier een Virtual Tour in de lucht , deze kan aansluiten bij een Virtual Tour op de grond. Door onze drone en software te combineren zijn wij in staat om Giga Panorama’s te maken voor uw Website van +50K aan resolutie. 

***Google Steet view service

Heb je graag een opvallende google account dan is een virtual tour op google ook een goede optie. Dit gebeurt met zeer nauwkeurig gekozen programma's. Je zichtbaarheid op google vergroot, klanten of toekomstige kanten zijn vaak heel nieuwsgierig en komen al eens graag een kijkje virtueel nemen voor ze de zaak effectief bezoeken , in de meeste gevallen zijn ze dan ook veel vertrouwder met je bedrijf.      
 
 
 

Prints 

Wij leveren ook prints af, om allerlei ruimtes op te fleuren met je eigen bedrijf of domein als onderwerp .deze prints gaan van basic prints tot grote prints op doek met een aluminium frame. Wij beschikken over meerdere mobile printers om ter plaatse al de eerste indruk na te laten zodat u een voorproefje hebt. 

 

 

 

Timelapse Fotografie

Timelapse of Hyperlapse zowel op de gronde als in de lucht kunnen wij zeer interessante beelden maken 

Je ziet ze wel vaker opduiken in tv-programma’s of online: filmpjes waarin versneld een gebouw wordt opgetrokken, wolken in een rotvaart door de lucht zoeven of het verkeer in een drukke stad de vorm van sierlijke, wazige lichtslierten aanneemt. De techniek om zulke video’s te maken, heet Timelapse Fotografie.